Route 95, Michael van der Vlis

Als je vertraagd bent of de weg kwijt kun je bellen met Wilfried Hakkenberg van Gaasbeek: 06-46612556
We beginnen bij het STEDELIJK MUSEUM, Museumplein 10.
Openbaar vervoer
1. Als je van buiten Amsterdam komt begin je met de trein naar Amsterdam Centraal. Daar neem je tram 2 naar de halte Van Baerlestraat. De ingang van het Stedelijk zit tegenwoordig aan het Museumplein, je moet het blok dus half omlopen om bij de ingang te komen.
2. Vanuit Amsterdam neem je (eventueel via overstap) lijn 2, stapt uit bij Van Baerlestraat en loopt half blokje om (zie boven). Je kunt ook (eventueel via overstap) lijn 3 nemen, uitstappen bij Van Baerlestraat, en naar het Museumplein lopen voor de ingang.
Fiets
Als je met de fiets komt weet je het Museumplein wel te vinden. Maar let op: de ingang van het Stedelijk zit niet meer aan de Paulus Potterstraat maar is verplaatst naar het Museumplein.
Auto
Omdat ik niet weet uit welke richting u komt, kunt u de route beter zelf via internet uitzoeken. LET OP: parkeren in de omgeving kan maar is duur: 4 Euro per uur.VAN GOGH MUSEUM
Staat naast het Stedelijk, zie dus routebeschrijving hierboven. LET OP: de ingang van het Van Gogh zit aan de Paulus Potterstraat (bij de halte van lijn 2) en dus niet aan het Museumplein.

RIJKSMUSEUM
5 minuten lopen van het Van Gogh. Ald u alleen voor het Rijks komt neemt u tram 10 naar halte Rijksmuseum.

HUIZE LYDIA
Op loopafstand van de musea, zie het kaartje. Hoek Roelof Hartplein en Coenenstraat. Als je pas bij de borrel aanhaakt neem dan tram 3, halte Roelof Hartplein

DE COENEN
Om de hoek bij Lydia in de Coenenstraat. Zie voor route dus bij Lydia