Rammel eens aan de poort van de Metropoolregio Amsterdam!

Bezoek de IJmond, de westelijke toegangspoort van de Randstad Noord

Hoe gaan we op een solidaire en duurzame manier om met de schaarse ruimte in het Noordzeekanaalgebied? Hoe brengen we een evenwicht aan tussen economische groei en leefbaarheid en tussen wonen en werken? Wat is er nodig voor een solide oost-west verbinding in de MRA?

Vrijdag 19 juni bezoekt de BAR de IJmond.

Met onder andere:

De PvdA Beverwijk, Heemskerk en Velsen laten graag zien waar ze trots op zijn en debateren over de dilemma’s en opgaven.

Meld je snel aan! Het aantal plaatsen is beperkt door de busreis. Wie het eerste komt, die het eerst maalt. Opgeven kan per mail bij Ditte (ditte.hofmeester@xs4all.nl)

Programma

Verzamelen/vertrek: 14.00 u Station Beverwijk. In de buurt van station Beverwijk is voldoende parkeergelegenheid.

Tussen 14.00 uur en 17.00 uur busreis door de IJmond.

Gedurende de reis zal Tjeerd Talsma zich bij ons voegen en ons bijpraten over het nieuwe coalitieakkoord. Ook statenlid Jan Nieuwenburg gaat mee op reis.

Tijdens de route zullen lokale politici uw reisleider zijn en u  informeren over de specifieke waarden, vraagstukken  en dilemma’s . Af en toe zal op bepaalde locaties kort gestopt worden om even de benen te strekken.

Om 17.00 uur ronden we het busreis af. We maken wel eerst  een tussenstop bij station Beverwijk(voor de mensen die direct naar huis willen of hun eigen auto op willen halen).  Vervolgens gaan we naar   Gasthoeve Adrichem in Beverwijk. U krijgt hier een borrel aangeboden van PvdA IJmond. Niet alleen tijdens de busreis maar ook tijdens de borrel is er ruimte voor discussie en debat.

Vervolgens wordt hier het bezoek afgesloten met een gezamenlijk maaltijd ( voor eigen rekening).

Gasthoeve Adrichem ligt ongeveer 20 minuten lopen van de stations Beverwijk en Heemskerk.

Op 7 minuten lopen is een bushalte.

Meer lezen?

MA agenda IJmond